⟵ Gå tilbake

FSE og Førstehjelp repetisjon 6 timer

"Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE". Dette kurset fokuserer på arbeid i lav eller høyspenningsanlegg på land.

FSE og førstehjelp

Formålet med kurs i FSE er å ivareta sikkerheten ved arbeid på eller nær ved, samt drift av elektriske anlegg ved at det stilles krav om at aktiviteten skal være tilstrekkelig planlagt og at det skal være iverksatt nødvendige sikkerhetstiltak for å unngå skade på liv, helse og materielle verdier.

Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av medarbeidere innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg). Kravet gjelder for personell i arbeid med både lav- og høyspenningsanlegg.

Opplæringen skal gjentas én gang årlig, men oftere dersom forholdene gjør dette nødvendig. Det skal ikke være mer enn 12 måneder mellom hver opplæring.


Dette kurset tar for seg både sikkerhetstiltak som er spesifikke for lavspenningsanlegg og el-sikkerhet generelt. Kurset består av alt fra organisering av virksomhet til førstehjelp ved strømulykker. Kurset passer for alle som arbeider i lavspenningsanlegg og vil bidra til at de følger sikkerhetskrav og utfører arbeid på en trygg måte.
Kurset inneholder også teoretisk og praktisk førstehjelp spisset mot de som jobber i elektriske anlegg med bl.a fokus på strømskader.

 

Ta kontakt med oss for å avtale kurs!

Gjennomføres bedriftsinternt over hele landet.

Moduler i dette kurset

Ingen moduler funnet.

Forkunnskapskrav

Ingen moduler funnet.

Det er ingen kurs tilgjengelig.

Info om kurssenter

Hylkjeflaten 8
5109 Hylkje

kurs@kis.no
Tlf: 815 35 053 / 32 20 94 80

location

Kobbervikdalen 61
3036 Drammen

kurs@kis.no
Tlf: 815 35 053 / 32 20 94 80

location

© 2024 - KIS AS. Alle rettigheter reservert.